Verkoper gezocht

JE BENT AANGEWORVEN…

Mooi als je dit kan zeggen na een openhartig gesprek met één van onze mensen.

Als verkoper beschik je uiteraard over een flinke dosis uithoudingsvermogen, sterke communicatieve eigenschappen, een gezonde dosis humor en vooral de serrieux om elke dag weer het beste uit je zelf te halen in het belang van de klant en het bedrijf.

Wij bieden jou een eigen plek om je te ontplooien binnen een familiale onderneming, een mooi assortiment aan producten met daaronder enkele exclusief, een opleiding die je kan helpen jouw doelstellingen te bereiken, dit alles in een zelfstandige functie.

BAKKERIJTECHNIEK geniet grote bekendheid bij Belgische en Nederlandse bakkers. Wij zijn sinds meerdere jaren succesvol verdeler van de REVENT rotatie wagen ovens, de MONDIAL rotatie wagen ovens, KORNFEIL ovens, narijskasten en automatisering, LIPPELT kleinbroodstraten, PIETRO BERTO machines, DAUB bakkerijmachines en vele andere succesvolle producten.

Neem contact met ons op via info@bakkerijtechniek.com ter attentie van E. Stratingh of J.Demeyere. Of breng een bezoek aan de toonzaal van Bakkerijtechniek te Mol