Bakkerijtechniek te Mol


Bakkerijtechniek te Mol is één van de pioniers binnen de markt van bakkerijmachines, koeling en ovens. Sinds de overname van het bedrijf in 2014, werd een nieuwe koers ingezet.  De corebusiness van het bedrijf is niet langer enkel de verkoop en plaatsing van nieuwe ovens, koeling en machines. Een doorgedreven opleiding van onze techniekers en bijkomende investeringen geeft dat wij vandaag kunnen beschikken over een uitstekende service na verkoop 24/7 en dit voor alle merken van toestellen.

Onze medewerkers verzorgen graag deskundig advies aan onze klanten.

Geschiedenis van Bakkerijtechniek

Bakkerijtechniek is opgericht in 1982 en had haar eerste vestiging te Hasselt (Limburg). Zij werkten voornamelijk aan machines. In 1993 verhuist Bakkerijtechniek naar Mol (Antwerpen) waar de firma onder de vleugels van zaakvoerder Rik Borghijs terecht komt.  Het assortiment werd drastisch  uitgebreidt. Voortaan zouden er ook Koeling en ovens geleverd en onderhouden worden.

Door de bestendige groei werd een verhuis richting groter pand met betere bereikbaarheid een noodzaak. In 2001 verhuist Bakkerijtechniek naar de Martelarenstraat 175 in Mol. Grote parking, vlotte laad- en losmogelijkheden, ruime showroom en kantoren. Tot op de dag van vandaag bevinden wij ons nog steeds op dit adres.

Wij hebben sinds meerdere jaren een uitstekende samenwerking met leveranciers als REVENT(Bamach), MONDIAL FORNI, KORNFEIL(Pinso), PIETRO BERTO, LIPPELT, HENGEL, HOBART, EUROFOURS, TEKNOSTAMAP, KOSMICA, JAC, DAUB bakerymachine en VLB.

Onze activiteiten

  • Verkoop en installatie van bakkerij machines
  • Verkoop en installatie van bakkerij ovens
  • Verkoop en installatie van bakkerij koeling
  • Verkoop en installatie van automatisering voor continu-productie (transport en handling)
  • Revisie van machines, ovens en koeling alle merken
  • Service na verkoop 24/7

Dit voor de ambachtelijke – , semi- industriële en industriële bakkerij.

Tevens bieden wij een afzonderlijke service voor afbakbakkerijen zoals bv.  supermarkten en broodjeszaken.

Bakkerijtechniek te Mol
Bakkerijtechniek te Mol
Bakkerijtechniek te Mol